Haet ’t nie van eihens (gaat het niet vanzelf)? een workshop over welke waarden voor jou belangrijk zijn

€ 40,00
Inclusief BTW
Aantal

  • Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met iDeal
  • Boven de € 50,- geen verzendkosten Boven de € 50,- geen verzendkosten
  • Maatschappelijk verantwoorde producten Maatschappelijk verantwoorde producten

Haet ’t nie van eihens (gaat het niet vanzelf)? een workshop over welke waarden voor jou belangrijk zijn

Heb je soms het gevoel dat je maar wat ronddobbert in het leven? Dat er van alles op je pad komt en op je bordje ligt, en je geen keuzes kunt maken wat je daar mee moet? Of komt er juist niets op je pad, heb je het gevoel stil te staan en weet je niet hoe je daar een andere draai aan moet geven? Geef jezelf eens een duwtje en duik tijdens deze workshop onder in wat jij belangrijk vindt. Focus op jouw waarden. Waarden kunnen je helpen zin te geven aan je leven en richting te geven aan wat jij belangrijk en leuk vindt. Aan de hand van waardenkaarten zet je de belangrijkste waarden voor jezelf op een rij. Tevens gaan we dieper in op de vraag hoe waarden voor jou een richtlijn kunnen vormen om keuzes te maken of misschien ook wel om te bevestigen dat je op de goede weg zit. ‘t Hae meschien nie aoltied van eihens, mae je kun’t er wat an doe!

Tijd: maximaal 2,5 uur

Aantal deelnemers: 6 – xx (checken hoeveel er coronaproof in een ruimte passen)

Prijs: € 40,00 inclusief consumpties en een Leuk Zeeuws aandenken.

Locatie: Boekhandel De Koperen Tuin, Keizersdijk 16, Goes.

Deze workshop wordt verzorgd door Marlies Lampert, psychosociaal therapeut van GRIP-op-jezelf, zie www.grip-op-jezelf.nl. Ben je man of vrouw, spreek je Zeeuws of niet? Iedereen van twintig jaar en ouder is welkom!

Alle workshops zijn coronaproof, dat wil zeggen dat we de geldende richtlijnen van het RIVM toepassen om corona te voorkomen en we vragen iedere deelnemer zich ook aan deze richtlijnen te houden. 

Als u voor deze workshop kiest, zal Marlies contact met u opnemen.