Levering

Wij verzenden de bestelling binnen 1-3 werkdagen (mits er geen langere levertijd staat aangeduid bij het product) na ontvangst van de betaling. Wanneer wij hier onverhoopt niet aan kunnen voldoen, wordt u hierover tijdig geïnformeerd. U wordt per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling. Wanneer u andere vragen heeft over de bestelling, kunt u deze via de mail aan ons stellen: info@leukzeeuws.nl.

U kunt er tevens voor kiezen om het pakketje naar een ander adres te laten versturen. Bijvoorbeeld als u een cadeautje naar iemand rechtstreeks wilt verzenden of naar uw werkadres (u kunt een ander afleveradres kiezen in stap 2 van het bestelproces).

Het is mogelijk om een gedeelte af te laten afleveren op één locatie en een ander gedeelte op een andere locatie.

Bestelling afhalen

Bij het afronden van uw bestelling kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen bij het magazijn van LEUK ZEEUWS. Zelf uw bestelling ophalen dient wel op afspraak te gebeuren, hierover nemen wij contact met u op per e-mail of telefoon. Ons adres is Columbusweg 5 te Goes.

Mancolevering

Ondanks alle zorgvuldigheid die wij van LEUK ZEEUWS bij bestellingen in acht nemen, kan het voorkomen dat een bestelling onvolledig of verkeerd wordt geleverd. In dat geval kunt u dit tot 7 dagen na ontvangst bij ons melden en wordt de levering op onze kosten eventueel aangevuld. 

LEUK ZEEUWS verwerkt de gegevens exact zoals opgegeven door de klant. Kosten ontstaan door het onjuist invoeren van gegevens zijn voor rekening van de klant. LEUK ZEEUWS is niet aansprakelijk voor het niet arriveren van de bestelling door fouten bij de vervoerder of de klant. 

Verzendkosten

Wij hanteren de volgende verzendkosten:

  • Brievenbuspakketten € 3,95

Artikelen die niet door de brievenbus passen:

  • € 3,95 (met DHL, afhalen op servicepunt in de buurt, levertijd 1 à 2 werkdagen)
  • € 5,50 (met DHL, levertijd 1 à 2 werkdagen)
  • € 6,95 (met PostNL, levertijd binnen 24 uur)

Dekenkisten worden vanwege de grootte en het gewicht niet afgeleverd bij een DHL servicepoint, de verzendkosten bedragen € 19,95.

Wij leveren ook in het buitenland, mail ons voor de mogelijkheden naar info@leukzeeuws.nl bel 0113-223828, mobiel 06-24382105.