Dat e jie goed edae – een workshop waarin we jouw kwaliteiten onder de loep nemen

€ 40,00
Inclusief BTW
Aantal

  • Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met iDeal
  • Boven de € 50,- geen verzendkosten Boven de € 50,- geen verzendkosten
  • Maatschappelijk verantwoorde producten Maatschappelijk verantwoorde producten

Dat e jie goed edae (dat heb je goed gedaan) – een workshop waarin we jouw kwaliteiten onder de loep nemen

Doe mae hewoon, dan doe j’a hek henoeg. Veel Zeeuwen, maar even zo goed niet-Zeeuwen, hebben al jong geleerd om niet te koop te lopen met waar je goed in bent. Met name 40-plussers herkennen hier zich in. Het wordt als een deugd gezien dat je niet naast je schoenen loopt, maar zo’n houding kan je ook behoorlijk in de weg zitten, zowel privé als in je werk. Vaak wordt gekeken naar wat (nog) niet deugt of het belemmert je om helemaal jezelf te kunnen zijn. Terwijl leven en werken vanuit de dingen die jij graag en goed van nature doet, je juist zoveel meer positieve energie en momenten van geluk kunnen brengen. In deze workshop zoomen we vanuit verschillende invalshoeken in op jouw (onvermoede) kwaliteiten. Tevens maken we een start hoe je jouw kwaliteiten nog verder kunt ontwikkelen. Hoe leuk Zeeuws ga jij je toekomst maken?

Tijd: maximaal 2,5 uur

Aantal deelnemers: 6 – xx (checken hoeveel er coronaproof in een ruimte passen)

Prijs: € 40,00 inclusief consumpties en een Leuk Zeeuws aandenken.

Locatie: Boekhandel De Koperen Tuin, Keizersdijk 16, Goes.

Deze workshop wordt verzorgd door Marlies Lampert, psychosociaal therapeut van GRIP-op-jezelf, zie www.grip-op-jezelf.nl. Ben je man of vrouw, spreek je Zeeuws of niet? Iedereen van twintig jaar en ouder is welkom!

Alle workshops zijn coronaproof, dat wil zeggen dat we de geldende richtlijnen van het RIVM toepassen om corona te voorkomen en we vragen iedere deelnemer zich ook aan deze richtlijnen te houden. 

Als u voor deze workshop kiest, zal Marlies contact met u opnemen.