Wandel’ en Babbele – wandelen met een tikkeltje meer

€ 25,00
Inclusief BTW
Aantal

  • Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met iDeal
  • Boven de € 50,- geen verzendkosten Boven de € 50,- geen verzendkosten
  • Maatschappelijk verantwoorde producten Maatschappelijk verantwoorde producten

Wandel’ en Babbele – wandelen met een tikkeltje meer

Hou je van wandelen én van contact met andere mensen? Laat je dan verrassen door een leuke Zeeuwse wandelroute in de omgeving van Zoutelande, Goes, Haamstede of Middelburg, in combinatie met opdrachten en gespreksonderwerpen die je onderweg krijgt aangeboden. Onder de naam Walk & Talk is dit concept sinds 2017 al veelvuldig aangeboden en de ervaring is dat veel deelnemers hier plezierige herinneringen aan overhouden (en zelfs graag een volgende keer weer opnieuw aanmelden). Speciaal voor deze website is de naam ‘verzeeuwst’ maar ook als je geen dialect spreekt, ben je van harte welkom!

We wandelen een route van 5 – 6 km in een gemiddeld tempo. Onderweg krijg je opdrachten of gespreksonderwerpen aangeboden ter ontspanning en/of ter verhoging van je creativiteit. Na afloop drinken we gezellig samen koffie en thee met iets lekkers. Start om xx uur en eindtijd ergens tussen xx+2 uur.

Tijd: maximaal 2,5 uur

Prijs: € 25,00 inclusief consumptie en een Leuk Zeeuws aandenken.

Deze wandeling wordt georganiseerd door Marlies Lampert, psychosociaal therapeut van GRIP-op-jezelf, zie www.grip-op-jezelf.nl. Ben je man of vrouw, spreek je Zeeuws of niet? Iedereen van twintig jaar en ouder is welkom!

Alle wandelingen en workshops zijn coronaproof, dat wil zeggen dat we de geldende richtlijnen van het RIVM toepassen om corona te voorkomen en we vragen iedere deelnemer zich ook aan deze richtlijnen te houden. 

Als u voor deze walk & talk kiest, zal Marlies contact met u opnemen.