Walk & Talk Geef de moed nie op

€ 25,00
Inclusief BTW
Aantal

  • Veilig betalen met iDeal Veilig betalen met iDeal
  • Boven de € 50,- geen verzendkosten Boven de € 50,- geen verzendkosten
  • Maatschappelijk verantwoorde producten Maatschappelijk verantwoorde producten

Geef de moed nie op

Hartstikke leuk, ‘Leuk Zeeuws’, maar… we weten allemaal dat het leven niet alleen maar leuk is. Iedereen loopt wel eens rond met een groot probleem of krijgt te maken met een intens verdriet. Welk probleem of verdriet speelt voor jou op dit moment en maakt je leven tijdelijk minder leuk? Heeft het te maken met corona of speelt er iets anders met betrekking tot jouw gezondheid of die van een dierbare? Heb je problemen in je relatie, je werk of met familie? Baal je van jezelf dat je vooral problemen ziet en voortdurend piekert? Of kun je niet echt benoemen wat er aan schort, maar voel je je toch niet lekker in je vel?

Wat het ook is, neem een moment om stil te staan wat dit probleem betekent in jouw leven en hoe het in relatie staat tot jouw kwaliteiten. Gun jezelf tijd om mee te doen aan de workshop ‘Geef de moed nie op’.

In deze bijeenkomst ga je buiten in de natuur aan de slag met wat er speelt in je leven. Zo krijg je de tijd om er eens op een andere manier bij stil te staan. Bewust en/of onbewust geeft het een andere kijk op jezelf, je omgeving en waar je mee rondloopt en dit biedt wellicht nieuwe mogelijkheden. Met als resultaat dat je steviger in je Zeeuwse vel zit. 

De workshop gaat altijd door bij minimaal 6 personen, behalve als het héél hard regent en/of onweert (een beetje regen is geen reden om het niet door te laten gaan). Minimaal 6, maximaal 12 personen.

Waar:  Op het strand of in het bos ergens in Zeeland (meerdere locaties mogelijk)

Tijd: maximaal 2,5 uur

Prijs: Є 25,00 per persoon inclusief een Leuk Zeeuws aandenken.

Voorbereiding:

-          heb je een mooie steen of schelp, neem deze dan mee. Geen probleem als je die niet hebt, dan komt dit tijdens de workshop goed.

-          een (vuilnis)zak of tas om materiaal in te verzamelen om in de workshop te gebruiken

Deze Walk & Talk wordt georganiseerd door Marlies Lampert, psychosociaal therapeut van GRIP-op-jezelf, zie www.grip-op-jezelf.nl. Ben je man of vrouw, spreek je Zeeuws of niet? Iedereen van twintig jaar en ouder is welkom!

Alle workshops en wandelingen zijn coronaproof, dat wil zeggen dat we de geldende richtlijnen van het RIVM toepassen om corona te voorkomen en we vragen iedere deelnemer zich ook aan deze richtlijnen te houden. 

Als u voor deze workshop kiest, zal Marlies contact met u opnemen.

 

Als u voor deze walk & talk kiest, zal Marlies contact met u opnemen.